Hvornår: Llørdag den 18. Marts 2023 10:00-17:00


Sted: SALIG, Masnedøgade 20

Beskrivelse

Forestil dig en hel dag dedikeret til dit køn – hvor du bliver æret, forgudet og berørt af din partner.Bliv klogere på dit eget og din partners køn og få inspiration til hvordan du kan røre din partners køn, mindre målrettet, mere legende og med en tantrisk bevidsthed og fuldt nærvær.

Vores køn er for de fleste, det sted på kroppen der giver størst nydelse. Samtidig er det også det sted hvor vi har flest og størst tabu omkring. Til denne workshop løfter vi skam og skyld omkring vores køn frem i lyset, hvor du bliver set og lader dig blive set af din partner. Hvor I får inspiration til at åbne jer op for hinanden og stå ved jeres køn, krop og seksualitet.

Vi starter workshoppen med forskellige øvelser til at lære og få en bedre forståelse for hinanden og hinandens køn, inden vi går over i forskellige berøringsøvelser og en decideret honoring/workshipping af hinandens køn.

I kan komme i kontakt med seksuel energi i øvelserne. Du og din partner kan være nøgne og I bliver via øvelserne inviteret til at berøre og ære hinandens køn og krop. Men Lingam vil ikke være i Yoni under workshoppen. Intentionen er en kærlig hengiven energi hvor seksuel lyst bydes meget velkommen, men I jagter ikke en orgasme eller den mere rå seksuelle energi.

De andre par vil ligeledes være nøgne i rummet, men der vil ikke være interaktion eller berøring mellem parrene.Alt er en invitation – der er intet I skal.

¤PRAKTISK¤
Vi åbner dørene 9:45, workshoppen starter kl 10:00- Tag din egen frokost med, Vi har snacks, te og vand i løbet af dagen
– Hvis alle deltagere taler dansk er workshoppen på dansk, ellers på engelsk

¤PRIS OG BETALING¤
Deltagelse i workshoppen koster 1850 kr. pr par og I tilmelder jer som et par. Køb billetten på Billetto Tilmeldingen er bindende, hvilket vil sige at du kan ikke få pengene tilbage, hvis du af en eller anden årsag ikke kan deltage alligevel. Du er dog velkommen til at sælge din billet til en anden. Men vi vil gerne vide navn og kontaktinformation på den person du sælger til.
Hvis vi bliver nødt til at aflyse workshoppen, vil du få det fulde beløb tilbage.

¤KATE OG ANDERS – AUTHENTIC RELATIONS¤
Anders og Kate har sammen skabt Authentic Relations. Et rum hvor vi sammen med jer, gennem leg, krop, energi, berøring, åndedræt og magi i hverdagen skaber oplevelser og indsigter. I os selv og i relationerne mellem hinanden. Vi inspirerer til hvordan du som menneske kan leve et mere autentisk liv hvor du er tro mod dig selv og din kerne.

¤OM ANDERS¤
Anders har dyrket tantra siden 2015 og har det som en dyb integreret del af sit liv i dag. Han har besøgt og bevæget sig i mange af de forskellige tantriske skoler og retninger for at lære og blive klogere på sig selv og finde frem til den form som han ønsker at give videre til andre mennesker. Han har en vision om at udbrede kendskab til Tantra så flere kan leve et mere meningsfyldt liv og ligesom ham få en oplevelse af at leve et mere helt liv med en bedre version af sig selv.

Et par udtalelser om Anders som facilitator:“Anders er i besiddelse af en helt særlig blanding af maskulin energi, boblende livsglæde og kærlig omsorg. Som facilitator giver det ham muligheden for at skabe et unikt rum, hvori meget dybe processer kan finde sted. Man er ikke et øjeblik i tvivl om hvorvidt man kan overgive sig til det, der er, når Anders holder rummet. Det kan man”

¤OM KATE¤
Kate er en professionel livsnyder hvor hun netop er passioneret for at få mere leg og nydelse ind i hendes klienters liv. Hun elsker at holde workshops og retreats med fokus på selvudvikling og hun er selv altid i gang med at lære nyt. Kate er medejer af BEVIDST som er et community der har til formål at øge bevidsthed og kærlighed gennem leg og fællesskab.Kate har en smittende ro, et dejligt nærvær og er god til at se og mærke mennesker og hjælpe dem videre i deres proces.“Kate er en virkelig dygtig facilitator med hjertet på rette sted. Hun skaber en tryg og autentisk ramme og kan se folk. Hendes workshops er velforberedte og jeg kan klart anbefale hendes workshops.” – Albert


0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *