Etik

Vi mærker os selv i mødet med den anden. Det er dybt, nært og meget smukt. Og når mødet er slut siger vi tak for denne gang.

Overvejelser om etik


En tantramassage er en meget intim og privat ting for de fleste mennesker. Selvom sex og seksualitet fylder meget i vores samfund, så bliver det tit svært så snart det handler om konkret berøring, lyst osv.

Derfor er det vigtigt at etik har en fremtrædende plads, og det er altid noget vi taler om inden vores første møde, så der er en klar forventningsafstemning inden mødet.

Det jeg inviterer til er et tantrisk møde, en ramme hvor vi undersøger og udforsker sammen. Vi mødes i livskraft og lyst – helt naturlige dele i alle mennesker.

Du bliver ikke behandlet for noget, og du kan ikke kræve eller forvente specifikke ting skal ske i mødet. Mødet er ikke en invitation til sex, og det handler aldrig om seksuel behovstilfredsstillelse, hverken for dig eller mig.

Det er således heller ikke en seksuel relation vi indgår i sammen. Men vi arbejder sammen med seksualitet.


Retningslinjer


For at undgå misforståelser og usikkerhed i et sådan møde, har jeg opstillet en række retningslinjer som altid vil være gældende når du kommer hos mig. Vi vil vende og tale om forståelsen af retningslinjerne, men de kan ikke ændres hverken før eller under mødet.

Yoni er ordet for det kvindelige køn, lingam er ordet for det mandlige


  • Vi er begge nøgne, hvis du ikke ønsker at jeg eller du selv er nøgen, så lad os vende det på telefon. Det ændrer lidt ved selve massagen
  • Det er inden for rammen at berøre hele din krop med hele min krop, hvis det er aftalt på forhånd
  • Det er inden for rammen at massere kønnet både udenpå og indeni med fingrene, hvis det er aftalt på forhånd
  • Det er inden for rammen at kysse hele kroppen, hvis det er aftalt på forhånd (dog ikke på mund eller yoni)
  • Lingam vil aldrig være inde i dig, hverken i mund, yoni eller numse
  • Jeg stimulerer aldrig dig med det formål at du skal opnå en orgasme. Men hvis en orgasme opstår naturligt og spontant er den velkommen
  • Jeg får aldrig udløsning under en massage, men min lingam kan godt rejse sig
  • Jeg respekterer altid dit nej (både verbalt og non-verbalt), og jeg forventer også at du respekterer mit nej. Et nej behøver aldrig at forklares
  • Jeg er konstant nærværende og opmærksom på dig, det er dog dit ansvar at du giver udtryk for et eventuelt nej. Hvis du mærker et “måske” er det det samme som et nej