Om mig


Jeg er en 43 årig dansk mand. Jeg begyndte min tantriske rejse i 2015, hvor jeg også tog mit første kursus. Jeg siden da været på en lang række af kurser, uddannelser og retreats. 

Jeg holder af at undersøge de forskellige skoler og retninger inden for tantraen. Derfor er min tantramassage også et udpluk fra de forskellige steder jeg har besøgt. Min tantramassage er stærkt inspireret af Mahamudra instituttets tantramassage, men henter også input fra Tigerens Rede, LivsglædeCentret m.fl.

Tantraen har hjulpet mig til at blive et bedre menneske og en bedre mand end jeg var før

Tantra i mit private liv


Tantra er også en stor del i mit private liv. Jeg forsøger til stadighed at indkorporere de indsigter, læringer og praksis jeg får gennem tantra i min dagligdag. Jeg tager stadig på nye kurser og retreats, både for at dygtiggøre mig i tantramassagen, men måske endnu mere for at udvikle mig selv og min egen forståelse af hvordan krop og sjæl spiller sammen – både i mig selv, men også i samspillet med andre.

tantra er for mig en måde at relatere til andre mennesker på

i kærlighed

Hvorfor TantraMand?

Jeg har valgt at kalde mit sted for TantraMand fordi det er det jeg er. Jeg er en mand der har fundet min vej i tantraen. 

En af kernelementerne i tantraen er polaritet. Polariteten mellem det feminine og det maskuline (bemærk ikke mand/kvinde) og jeg oplever en stor energi i denne polaritet. En polaritet der er utrolig spændende at bevæge sig med.

Hos TantraMand udbyder jeg i dag workshops og tantramassager, og på nuværende tidspunkt kun til massage til kvinder.

Min plan er på sigt at udvide udbudet med endnu flere workshops. Jeg vil meget gerne arbejde med både par og med mænd. Jeg interesserer mig meget for hvordan vi mænd bliver bedre mænd i den moderne verden vi er en del af. Hvordan kan vi som stå roligt i en maskulin kerne, samtidig med at vi ærer det feminine i os selv og i dem vi er sammen med. Hvordan kan vi støtte hinanden som brødre og gøre hinanden endnu bedre. I parrelationen er det ligeledes det maskuline og feminine der har min interessere, hvordan kan vi bevare polariteten i forholdet og ære både de feminine og maskuline kvaliteter sammen

Derfor vil siden her på sigt også udvide sig og tilbyde noget til alle os mænd og til par der gerne vil gå endnu dybere i deres relation.