En dynamisk massage uden mål


Massagen er en dynamisk tantramassage for kvinder. Det betyder er du må gerne bevæge dig under massagen, hvis du føler for det, du må også gerne ligge stille. Du må også gerne berøre mig, du må også gerne lade være. Jeg vil være fuldt nærværende og opmærksom på dig, og hvis jeg er i tvivl om du er med vil jeg tjekke ind med dig, så jeg ved du stadig er her.

Hvis jeg mærker at du har et bestem mål du forsøger at opnå (f.eks. orgasme), eller noget du gerne vil have fra mig, så vil jeg naturligt bevæge mig i en anden retning. Igen, du kan ikke gøre noget forkert.

Selve massagen følger ikke et fast manuskript, men den opstår i selve mødet. Så du kan ikke forvente noget særligt, eller kræve noget særligt af mig. Ligesom jeg ikke kan eller vil gøre det af dig. Hver massage er unik i lige det møde.

Selvom der ikke er manuskript eller en fast model for massagen er der dog en overordnet ramme vi altid går igennem:

Tantramassage for kvinder

Jeg inviterer dig til et trygt sted at mærke din krop, mærke din lyst og bare være i den – uden et mål og uden at skulle nogen steder hen

Før


Inden massager starter først med en samtale. Her er vi påklældte. Samtalen er for at skabe klarhed fos os begge inden vi går ind i mødet.  Du kan stille de spørgsmål du har, jeg forklarer lidt om massagen, vi taler om de etiske retningslinjer, vi taler om det at mærke sig selv gennem berøring med den anden. 

Målet med samtalen er også hvor vi begge mærker efter om vi har et JA i kroppen til at gå ind i dette fælles møde. 

Samtalen tager forventeligt 30-45 min

Hvis vi begge gerne vil mødes i en tantramassage, så starter vi ud med et lille ritual for at gøre os parate til mødet. 

Hvis du har været i bad hjemmefra begynder vi herefter ritualet. Ellers kan du låne mit bad her

Under


 • Til ritualet er vi begge iført sarong (medbring din egen eller lån en af mig).
 • Jeg leder ritualet, hvor jeg byder dig velkommen til mit tempel og byder dig ind i dette undersøgende rum i nærhed og nærvær
 • Til sidst i ritualet klæder vi os begge nøgne, inden selve massagen begynder. Under resten af massagen er vi begge nøgne
 • Du starter med at lægge dig på maven på den store madras på gulvet og så begynder selve massagen
 • Du bliver masseret på hele din krop, jeg bruger mine hænder og min krop til at massere med. Intet sted er mere særligt eller helligt end andre
 • Berøring sker selvfølgelig i fuld overensstemmelse med det vi har talt om i samtalen da vi gennemgik de etiske retningslinjer
 • Det er altid muligt at sige “nej tak” eller bevæge sig væk selvom du tidligere har sagt “ja tak”. Du behøver aldrig forklare et “nej tak”.
 • Ritualet og massagen tager sammenlagt ca 90 min

Efter


 • Når massagen er slut svøber jeg dig i et klæde, forlader rummet, så du kan ligge lidt og langsomt vende tilbage. 
 • Når du er klar, klæder du dig på igen. Du får lidt koldt vand og lidt  frugt eller nødder
 • Jeg benytter økologisk mandelolie til massagen. det er sundt for din hud, men kan godt fedte lidt på tøjet. Så tag ikke tøj på bagefter der ikke kan tåle lidt olie.
 • Vi tager en afsluttende snak hvis der er noget du gerne vil dele eller spørge om